Generell informasjon

Postadresse
KANDAL KJØT DA
Kandal
6823 SANDANE

E-post Trykk her
Tlf 414 57 998

Kart

Veibeskrivelse:

Vi held til på vestlandet, nermare bestemt i Gloppen kommune i Nordfjord i Sogn og Fjordane.

Ta av E39 mot Kandal når du kjem til "Vassenden" ved Breimsvatnet, mellom Sandane og Byrkjelo.

 


 

Produkter

 
  
 SPEKEMAT
 
  
 Spekepølse  Stabburstørka pølse av geit. God til tur, koldtbordet, graut og på skiva.
  
 Kvitløkpølse Stabburstørka pølse av geit. God til tur, koldtbordet, graut og på skiva.
  
 Spekekjøtt Tørrsalta og stabburstørka lår av geit. God til rømmegraut, koldtbordet og på skiva.
 
 GRILLMAT
 
Grillside av kje Heil side av kje, ferdig ruta,med urter frå Høgt & Vilt.
  
Grllbog av kje Kje-bog, med urter frå Høgt & Vilt, beinet er kutta av to plassar for lettare oppdeling etter grilling/steiking.
  
 Grilla kjekjøtt Ferdig grilla småkje. Godt på grillen, både i ovnen og ute. Klar til oppvarming.
  
 Kjekjøt ferskt Ferskt kjekjøt i små serveringsstykke. Godt til marinering, grilling og "kje-i-kål"
  
 Kandalsgrill Grov skinnfri grillpølse, ferdig kokt og klar til grilling / steiking.
  
 Yttrefilèt Yttrefilèt av geit. God til marinering, grilling eller fresast lett på steikepanna før ein tur i ovnen
 
 MIDDAG
 
  
 Dampepølse Grov kjøttpølse av geit. Dampe / trekke i ca. 40 min. God til raspeball, pinnekjøtt, eller som eigen rett med potet og kålrabistappe til. Smakar også godt som pålegg når kald.
  
 Kandalspølse Grov kjøttpølse av geit. Dampe / trekke i ca. 40 min. God til raspeball, pinnekjøtt, eller som eigen rett med potet og kålrabistappe til. Smakar også godt som pålegg når kald.
  
 Kjesteik Lår av haustkje. Smakar godt med fløyte-gratinerte poteter,tytebær og grønsaker til.
  
 Fjellsprett Haustkje, oppkappa i serveringsstykke. Godt til marinering, sosekjeø, "kje-i-kål" og grilling.
  
 Yttrefilèt Yttrefilèt av geit. God til marinering, grilling eller fresast lett på steikepanna før ein tur i ovnen.
  
 Kjekjøt ferskt Ferskt kjekjøt i små serveringsstykke. Godt til marinering, grilling og "kje-i-kål"
  
 Pinnekjøtt Tørrsalta og stabburstørka pinneside av geit og haustkje. Serverast saman med kålrotstappe, poteter og dampepølse. Eit "must" til juletalerken.
  
 Julepølse Grov kjøttpølse av geit. Dampe / trekke i ca. 40 min. God til raspeball, pinnekjøtt, eller som eigen rett med potet og kålrabistappe til. Smakar også godt som pålegg når kald.
  
 Kje-Karrè Karrè av finaste sortering frå 5-6 veker gamle spe-kje, som har hatt fri tilgang til mjølk heile tida.
 
 PÅLEGG
 
  
 Sylteflesk Laga av grisehovud og kjekjøtt. Kun tilsatt salt og pepar. God på brødskiva.
  
 Kje rull Påleggsrull av haustkje. Kun tilsatt salt og pepar. God på brødskiva.
  
 Spekekjøtt Tørrsalta og stabburstørka lår av geit. God til rømmegraut, koldtbordet og på skiva.
  
 spekepølse Stabburstørka pølse av geit. God til tur, koldtbordet, graut og på skiva.
  
 kvitløkspølse Stabburstørka pølse av geit. God til tur, koldtbordet, graut og på skiva.
  
  
 
   


Serveringstips

 SPEKEMAT:

Til spekemat reknar ein med ca. 100 g. reint kjøtt pr. person i tillegg til potetsalat, eggerøre, grønn salat, flatbrød m.m.

 MIDDAGSMAT:

Til pølser, steik og anna reint kjøtt, reiknar ein ca. 150 - 200 gr. pr. person i tillegg til tilbehøret.

 GRILLMAT:

Kjekjøt er fantastisk godt og magert og kan anbefalast på det sterkaste, enten ferskt, eller ferdig grilla - som berre er til å varme lett på grillen.

Av våre nyeste produkter som er blitt veldig populære, er grillside av kje med urter frå Høgt & Vilt, ferdig rutet-klar for grillen! Bogen er også med urtet frå Høgt & Vilt, beinet i bogen er kuttet, slik at det er lett å dele opp etter tilbereding!

Kandalsgrill er eit flott og smakfult produkt som fyller ganen med god smak, og magen med grillpølser av 100% rein kjøtt. Eit smakfult og godt alternativ til den tradisjonelle grillpølsa.